Fletter inn kunnskap om tro og kultur på selvfølgelig vis

Ayse Koca debuterer med sjarmerende barnebok.

LETTBENT ALVOR: Ayse Koca berører på lettbent vis temaer som voksnes uansvarlighet og barns ensomhet i debutromanen «Yoko Onur - et balleliv».
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LETTBENT ALVOR: Ayse Koca berører på lettbent vis temaer som voksnes uansvarlighet og barns ensomhet i debutromanen «Yoko Onur - et balleliv». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: Tolvåringen Yoko Onur gremmer seg over den eksentriske moren som går i rare klær, digger «jallamusikk» som Beatles, og har venninner som spår i grut. Faren til Yoko er død, og ofte føler hun seg ensom, særlig fordi moren stadig er på vift med nye menn.

Heldigvis har Yoko bestevenninnen Kara, som står sammen med henne i tykt og tynt. De bestemmer seg for å starte en superhemmelig revolusjon for å normalisere Yokos mor, skaffe henne jobb og mann og så videre. Endelig skal det bli slutt på Yokos elendige «balleliv».  

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer