Flettfrid fikk orkideer av lorden

TRONDHEIM (Dagbladet): Da teppet gikk ned etter premieren på «Flettfrid tar saken» i går kveld, dukket Lord Newton fra Bangkok opp på Trøndelag teaters scene, med flybårne orkideer til Jakob Margido Esp og de andre skuespillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den angivelig søkkrike lorden er trønder og heter egentlig Sigurd Edmond Røkke-Johnsen. Til Dagbladet sier han at han er en god venn av skuespilleren bak Flettfrid-skikkelsen, som også har besøkt ham i Bangkok.

- Flott at folk i Trondheim morer seg med dette. Det er jo så kaldt her, og de har ikke noe annet å gjøre. Det var interessant og morsomt, jeg må innrømme det. Morsomt for dere som bor her å få noe eventyrlig inn i livet, fortsatte Lord Newton.

Etter blomsteroverrekkelsen var det premierefest på Britannia Hotel.

- Det kjentes da godt, dette her, sa Jakob Margido Esp til Dagbladet, da publikum hadde forlatt salen.

I stykket får Flettfrids pønkersønn barn med en farget, ung kvinne - og Øvre Singsaker ryster i grunnvollene.

- Edvard Rønning har skrevet et stykke med hode og hale. Det virker jo som folk tar det. Men det er vanskelig å gjøre sånt som dette; jeg har spilt Ibsen og Shakespeare og Beckett og det vanskelig, det også. Men her - hvis du bommer et tidels sekund, så får du mindre respons, og i verste fall uteblir den helt.

Marvin og Bastesen

Blant publikum i salen var stortingsrepresentant Steinar Bastesen:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer