Flislegging og koseprat

Kjendiser åpner ytterdør og hjertedør når TV 2 kommer hjem til dem for å pusse opp. Kjekt for dem. Greit for oss.

Kos og oppussing: Programleder Katarina Flatland (til høyre) gjør en god figur i TV 2s nye hjemme-hos-konseptprogram "Heder og Hammer". I kveld begynner de å pusse opp en kjellerstue hos skuespiller Lise Fjeldstad. Foto: pressefoto TV 2.
Kos og oppussing: Programleder Katarina Flatland (til høyre) gjør en god figur i TV 2s nye hjemme-hos-konseptprogram "Heder og Hammer". I kveld begynner de å pusse opp en kjellerstue hos skuespiller Lise Fjeldstad. Foto: pressefoto TV 2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: I flere år har vi sett dem, norske kjendiser fra A-kjendisstatus og helt ned til Å-status, kokke og spise og stappe og ete og skvale og drikke og kokke mer, i ymse kjendismatprogram. Overmette har vi blitt av å se halvcelebre fjes servere hverandre favorittpastaen sin eller «svele stekt slik ho bestemor steikjar dei».

Tydeligvis har også TV 2 gått lei kjendiser i forkle som koseprater. De har klødd seg i huet og spurt «hva pokker kan vi finne på i stedet?». Det var nok da en gluping utbrøt: «Eureka, vi pusser opp hos dem - og koseprater! Hvem sier nei til slik?».

Åpner hjertedøra I kveld ser du resultatet, som er akkurat slik du kan forvente deg. Den folkekjære skuespilleren Lise Fjeldstad er første kjendis ut av åtte som åpner ytterdør og hjertedør til sitt vakre hjem. Mens Fjeldstad sitter med fotoalbumene sine på kjøkkenet og forteller om smått og stort, alt fra da hun nesten døde i barnefødsel til hva hun har lært av Ibsens kvinner, står en jovial gjeng med håndverkere i kjelleren og viser deg hvordan du legger varmekabler og maler murvegg. Hun får ny kjellerstue. Vi får bli bedre kjent med Fjeldstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.