Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fløgstad, Kjartan

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Brennbart (sakprosa) 2004
  • Paradis på jord (roman)2002
  • Shanghai Ekspress (essayistisk reisebok) 2001
  • Osloprosessen (essays) 2000
  • Sudamericana (reiseskildring) 2000
  • Kjartan Fløgstads forfattarskap - ein digital katalog. 2000
  • Kron og mynt (roman) 1998
  • Dikt og spelmannsmusikk 1968-1996 (dikt, gjendiktninger) 1997
  • Antipoder (essays) 1996
  • Fimbul (roman) 1994
  • Døden ikke heller (roman under pseud. K. Villun) 1994
  • Ein for alle (roman under pseud. K. Villun) 1994
  • Pampa Unión. Latinamerikanske reiser 1994
  • Ved Roma port (pamflett) 1994
  • Dikt og spelmannsmusikk 1968-1993 (dikt, gjendiktninger) 1993
  • Kniven på strupen (roman) 1991
  • Arbeidets lys: tungindustrien i Sauda gjennom 75 år (dokumentar) 1990
  • Tyrannosaurus text (essays) 1988
  • Portrett av eit magisk liv: poeten Claes Gill (biografi) 1988
  • Det 7.klima (roman) 1986
  • U-3 (roman) 1983
  • Ordlyden (litteraturkritikk) 1983
  • Loven vest for Pecos og andre essays (essays) 1981
  • Fyr og flamme (roman) 1980
  • Dalen Portland (roman) 1977
  • Rasmus (roman) 1974
  • Fangliner (noveller) 1972
  • Den hemmelege jubel (tekster) 1970
  • Seremoniar (dikt) 1969
  • Valfart (dikt) 1968

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!