Fløgstad, Kjartan

Bibliografi:

  • Brennbart (sakprosa) 2004
  • Paradis på jord (roman)2002
  • Shanghai Ekspress (essayistisk reisebok) 2001
  • Osloprosessen (essays) 2000
  • Sudamericana (reiseskildring) 2000
  • Kjartan Fløgstads forfattarskap - ein digital katalog. 2000
  • Kron og mynt (roman) 1998
  • Dikt og spelmannsmusikk 1968-1996 (dikt, gjendiktninger) 1997
  • Antipoder (essays) 1996
  • Fimbul (roman) 1994
  • Døden ikke heller (roman under pseud. K. Villun) 1994
  • Ein for alle (roman under pseud. K. Villun) 1994
  • Pampa Unión. Latinamerikanske reiser 1994
  • Ved Roma port (pamflett) 1994
  • Dikt og spelmannsmusikk 1968-1993 (dikt, gjendiktninger) 1993
  • Kniven på strupen (roman) 1991
  • Arbeidets lys: tungindustrien i Sauda gjennom 75 år (dokumentar) 1990
  • Tyrannosaurus text (essays) 1988
  • Portrett av eit magisk liv: poeten Claes Gill (biografi) 1988
  • Det 7.klima (roman) 1986
  • U-3 (roman) 1983
  • Ordlyden (litteraturkritikk) 1983
  • Loven vest for Pecos og andre essays (essays) 1981
  • Fyr og flamme (roman) 1980
  • Dalen Portland (roman) 1977
  • Rasmus (roman) 1974
  • Fangliner (noveller) 1972
  • Den hemmelege jubel (tekster) 1970
  • Seremoniar (dikt) 1969
  • Valfart (dikt) 1968