Flom, Mannen direkte: Hvorfor har vi de fjellene vi har?

Naturen er over oss som aldri før, og fjellene står der de gjør - men hvorfor?

UTEN NATUREN STOPPER NORGE: Hvorfor har vi de elvene, vannene, skogene og fjellene vi har i Norge? Forfatter Reidar Müller gir oss her noen svar i en samtid preget av natur i alle kanaler. Foto: Agnete Brun.
UTEN NATUREN STOPPER NORGE: Hvorfor har vi de elvene, vannene, skogene og fjellene vi har i Norge? Forfatter Reidar Müller gir oss her noen svar i en samtid preget av natur i alle kanaler. Foto: Agnete Brun. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Ideer):  Forfatter av boka «Det som ble Norge», en roadtrip tilbake i Norges forhistorie, Reidar Müller, skriver dette innlegget i Dagbladet:Vi har ventet på Mannen, direktesendt. Det har vært storflom i Odda og Flåm. Utstillingene «Gjennom naturen» og «Alene med naturen» er satt opp på hovedstadens kunstmuseer. På kino surrer fortsatt Ole Giævers «Mot Naturen». Med andre ord, det har vært mye natur i høst.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer