Flørt med forfatterne

På torsdag kommer arrangementet som skal danke ut Bokbadet. Du kan møte Seiersted, Håland og Stig Elvis. Delta i kokurransen, vinn billetter og bøker.

Delta i konkurransen, vinn flotte bokpakker og billett til arrangementet!

Arrangementet har fått navnet Sisu. Det er finsk, og betyr å gutse, ha pågangsmot, innsatsvilje, iherdighet.

Det kalles et alternativt bokarrangementet. SISU arrangeres på Rockefeller førstkommende torsdag.

- SISU har en tøffere linje, er spissere i kantene og mer direkte i formen, heter det i pressemeldinga.

Intervjuet er passé i SISU. Det betyr at forfatterne skal møtes og snakke med hverandre, ikke bare med Anne Grosvold. Forfatterne stiller hverandre spørsmål, og presenterer bøkene sine fra nye vinkler.

Forfattere i fleng

Det kommer en rekke spennende navn til alternativt bad på torsdag. Du kan møte:

Åsne Seierstad, aktuell med «Bokhandleren i Kabul». Krigsreporteren som har solgt fabelaktige 70 000 av sin siste bok mottok nylig bokhandlerprisen. Tidligere har hun også mottatt flere priser, blant annet Årets frilanser, for fremragende journalistikk.

Karine Håland, er aktuell med tegneserien «Streng, men urettferdig». Tidligere har hun vunnet tegneseriens norske Oscar, nemlig Sproing-prisen.

Harald Rosenløw Eeg, aktuell med «Stjernetrekker». Rosenløw Eeg er også kjent som manusforfatter, senest med bidrag til filmen «Folk flest bor i Kina».

Stig Elvis Furset, aktuell med «Den brennande sitaren», Norges første roman om et eliteseriefotballag, nemlig Brann, filmatiseres i disse dager. Stig Elvis har vært på nettmøte i Dagbladet.no. Les hva han svarte leserne om sitt store forbilde.

Are Kalvø, aktuell med bøkene «Bibelen 2» og «Syden». Den sunnmørske humoristen med stor suksess burde være kjent for de fleste. Blant annet har han god greie på hva som er harry.

Tor Erling Staff, aktuell med boka «Folkefiende». I en mannsalder har Staff kjempet som forsvarer for mennesker som står overfor kollektiv fordømmelse. Han har markert seg som de utstøtte og forhåndsdømtes forsvarer i kontroversielle saker.

Med musikk til

Øystein Greni fra Big Bang tar med vennene Martin Eiklo på piano og Nils Løkke på bass.

DJ99, alias Guttorm Andreassen, kjent fra NRK PeTre og Stereo sørger også for musikken.

Bjørn Gabrielsen leder seansen. Han står selv bak boka «Lutefisk på prærien», og har nylig gitt ut «Vinterkrigen».Delta i konkurransen

Arrangementet starter 21.00 på torsdag.

STIG ELVIS:</B> Forfatter med brennede Elvisfeber og Brann-heiamann.
KARINE HÅLAND:</B> Tegneserieskaper og deltaker i torsdagens alternative bokbad.