Flørt og romanserykter

- Sandra er forelsket i meg, men for min del er det bare sex, smiler Hugh Grant i Cannes.

Filmparets flørtende opptredener under festivalen i Frankrike har blåst nytt liv i romanseryktene. Sandra Bullock og Hugh Grant spiller sammen i «Two Weeks Notice» og poserte villig sammen for å promotere filmen i Cannes.

- Hun er forelsket i meg, og jeg liker henne veldig godt. Men for min del er det bare sex, spøkte Grant med pressefolkene.

Den engelske smukkasen smøg seg rundt den amerikanske skjønnheten mens blitzlysene slo mot dem - vel vitende at romanserykter ikke skader forhåndsreklamen til filmen. «Two Weeks Notice» skal være en del mer vovet enn vanlig er i romantiske komedier, skriver nyhetstjenesten Ananova.

- Den er veldig seksuell og vi gjør det i mange forskjellige posisjoner. Vi har faktisk forskjellige posisjoner etter hvilket land filmen skal vises i, humret Bullock.

- I den britiske versjonen er det mye spanking, og jeg tør ikke engang nevne hva vi gjør i den greske utgaven, la Grant til.

Filmparet ble sett sammen på baseballkamp tidligere denne måneden. De var på stadionet i New York for å filme, men tok seg tid til å se kampen etterpå. I mars kom de sammen til Oscar-utdelinga i Hollywood.

<B>OSCAR-FØLGE: Filmkollegaene dro sammen til Oscar-utdelinga i vinter.
<B>PROMOTERER NY FILM: Sandra Bullock og Hugh Grant har filmsex i «Two Weeks Notice», og brukte Cannes-festivalen til å holde liv i romanseryktene.