Du leser nå Dagbladet Pluss

- Flørter for å holde meg ung

Lill Lindfors (74) sier hun kan holde på for alltid med musikken.

GIR SEG IKKE: Sangerinne Lill Lindfors har vært i rampelyset siden begynnelsen av 20-åra. Hver gang hun vurderer å legge karrieren på hylla, får en ny konsert henne til å skifte mening. Foto: ANITA ARNTZEN
GIR SEG IKKE: Sangerinne Lill Lindfors har vært i rampelyset siden begynnelsen av 20-åra. Hver gang hun vurderer å legge karrieren på hylla, får en ny konsert henne til å skifte mening. Foto: ANITA ARNTZENVis mer

(Dagbladet): - Man flørter med kvinner og man flørter med menn. Vi har et ord på svensk, «betuttning», en småforelskelse, slik som flørten kan være. Det gjør at jeg holder meg ung, sier Lill Lindfors til Dagbladet.

Den svensk-finske sangerinnen er i Norge i forbindelse med Oslo Jazzfestival og Gulljazz og skal for anledningen holde konsert for beboere ved Nordseterhjemmet, et eldrehjem på Nordstrand, hvor venner og familie også er invitert.

- Det er «underbart» at de gjør så mye for de eldre, det er viktig. Jeg møtte en av pleierne som sa at når de har vært med på et arrangement som det her, så sovner de uten sovemedisin, selvom de vanligvis bruker det, sier Lindfors.

Selv synes hun det er vanskelig å tenke seg at hun en dag kan ende opp på eldrehjem.