Flørtet på Cuba

Titanic-stjernen og alle tenåringjenters drøm, Leonardi DiCaprio, vet å omgås vakre kvinner. Under sitt besøk på Cuba nylig, boltret han seg i hotell-bassenget sammen med supermodellene Kate Moss og Naomi Campbell.

BLIKK FOR DAMER: Leonardo DiCaprio flørtet med Kate Moss på Kuba. Nå ryktes det om en romanse mellom paret.

Av UNN CONRADI ANDERSEN

Nå ryktes det om en romanse mellom den unge filmhelten og Kate Moss:

- Han er ferdig med Helena Christensen,og over Amber Valett - nå er det

Kate Moss' tur, sier kilder til magasinet Page Six. Den amerikanske avisen The New York Post følger opp: Leo har kastet øynene på Kate Moss, som i flere år har hatt et turbulent forhold til Johnny Depp. Dermed kan det evige av - og på kjærlighetsforholdet til Depp være over, skriver avisen. Selv insisterer DiCaprio på at han og Moss bare er gode venner.

Stjernetreff

Den populære skuespilleren reiste til Cuba sammen med familie, venner og

sangerinnen Alanais Morisette i slutten av forrige måned. Her var de gjester av landets kulturminister, og de benyttet blant annet turen til å besøke et kunstsenter og et medisinsk senter. Det var under dette besøket DiCaprio traff på Kate Moss og Naomi Campbell som var på øya i forbindelse med et moteoppdrag.

Møtte Castro

De to modellene fikk også tid til et møte med Fidel Castro, melder nettavisen Mr Showbiz. Cambell som for ikke lenge siden brøt sammen i gråt da hun møtte med Nelson Mandela i Sør-Afrika, sier dette om Castro:

- Han er en veldig intelligent mann. Både Castro og Mandela er til enorm inspirasjon for alle mennesker i verden. De har kjempet med integritet for å holde på sin tro.