Flotte kvinneskjebner

Calista Flockhart spår i kort i et hverdagsdrama fra Los Angeles-området om seks kvinneskjebner. Her med Valencia Giolino.

Rodrigo Garcma har blikk for kvinner, der han viser oss seks hunkjønn og deres skjebner i Los Angeles-området.

Han kan også fortelle og burde ha litt å slekte på, siden faren er ingen ringere enn Gabriel Garcma Marquez, en stor ekspert på magiske fortellinger. Rodrigo beveger seg i hverdagen, men byr på litt magi i form av Christine (Calista Flockhart), en kvinne som lever av å spå i kort og på hjemmebane prøver å forholde seg til at kjæresten dør av aids.

Et sterkt lag består ellers av Glenn Close, Holly Hunter, Cameron Diaz, Kathy Baker og Amy Brenneman i en episodisk, estetisk og lavmælt film, hvor seks kvinnehistorier løselig veves sammen. På hvert sitt vis strir de alle med ensomhet og kjærlighet, behovet for den og redselen for å bli avvist.

Det handler om hverdagslige overlevelsesmekanismer og gjenkjennelige mønstre Garcma nennsomt observerer ved hjelp av flotte kvinner.

STERKT LAG: Et knallsterkt lag av kvinnelige skuespiller bærer denne filmen. Her er teamet representert av Cameron Diaz.