Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fly til Tom, hus til Nicole

Hollywood-stjernene Tom Cruise og Nicole Kidman deler boet på 350 millioner dollar etter at de har vært skilt i tre måneder. Cruise tar jetflyene, Kidman herskapshusene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den hemmelige avtalen var i boks 12. november, men denne uken lekket detaljene ut til sladremagasinet People. Oppgjøret skal ha foregått i all vennskapelighet og blitt forseglet med en god klem.

- Alle er fornøyde og glade, kanskje til og med litt varme og øre, sier Kidmans advokat Sorrell Trope.

I februar gikk paret fra hverandre, fulgt av bitre offentlige ordfeider.

Ifølge avtalen får Cruise, som er utdannet pilot, alle de tre flyene, hvorav det største er et jetflyet Gulfstream IV til over 200 millioner kroner. Han får også rett til å disponere parets 900 kvadratmeter store «hytte» i Colorado, med blant annet vakker fjellutsikt og en tennisbane.

Australskfødte Nicole Kidman får parets to hjem - et hus i en fasjonabel forstad til Los Angeles verdt 40 millioner kroner, og et herskapshus til omtrent samme pris ved sjøen i Sydney.

Paret er enige i at de to barna, åtteårige Isabella og seksårige Connor, skal veksle mellom å bo hos begge foreldre, både i USA og Australia. Kidman får i tillegg lov til å disponere parets jetfly hver gang hun reiser sammen med barna, og hun kan ta med seg barna til Australia når hun måtte ønske det.

De to skal fortsatt ta felles avgjørelser om barnas utdannelse og religiøse oppdragelse. Isabella og Connor går nå på privatskoler i Sydney, får hjemmeundervisning i Los Angeles og har private lærere når de er med foreldrene på filminnspillinger.

- Nicole er lettet over at alt endelig er over, og over at hun og Tom kommer til å ha et slags vennskapelig forhold, sier en venn av paret.

DELTE ALT: Nicole Kidman og Tom Cruise har delt boet etter skilsmissen, og alle skal være vel forlikte.Foto:SCANPIX
Hele Norges coronakart