TIDENES FLYKRASJ?: Det amerikanske flyselskapet US Airlines la ut dette bildet av en kvinne som onanerer til et modellfly i kveld. Dagbladet har sensurert bildet. Foto: Faksimile/ US Airwais Twitter
TIDENES FLYKRASJ?: Det amerikanske flyselskapet US Airlines la ut dette bildet av en kvinne som onanerer til et modellfly i kveld. Dagbladet har sensurert bildet. Foto: Faksimile/ US Airwais TwitterVis mer

Flyselskap la ut usensurert bilde av kvinne som onanerte med modellfly

Gigantisk Twitter-tabbe.

(Dagbladet): I kveld ble det publisert et bilde av en kvinne i skrevende posisjon, med et modellfly av typen Boeing 777 i sin vagina, på US Airways sin offisielle Twitter-profil.

Bildet, som senere har blitt fjernet, har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier de siste timene, og aviser som Business Insider og Huffington Post er blant mediene som har omtalt saken.

En kvinne som sendte en klage til flyselskapet via Twitter, fikk nemlig den noe finurlige responsen tilbake hvor US Airways skrev at hun var velkommen til å gi sin respons hos kundeservice, samt det vedlagte bildet.

Dette viser en kvinne, som Dagbladet har valgt å sensurere, hvor hun angivelig onanerer til et modellfly av den typen flyselskapet bruker.

En talsperson for selskapet har mandag kveld fortalt til Business Insider at de er klar over situasjonen, og at de skal se nærmere på saken.

For kort tid siden la selskapet ut en offentlig beklagelse på Twitter.

- Vi beklager for det upassende bildet som ble lenket som respons tidligere. Vi har fjernet meldingen og saker er under etterforskning.

US Airways har over 419 000 følgere på Twitter, så da bildet ble lagt ut, gikk det ikke lang tid før «hele» internett hadde fått med seg tabben.