Flytende grenser

Morn du, vært i Syden i sommer?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOMMEREN ER PÅ HELL.

De fleste av oss har vendt hjem til jobb og hverdagsliv. Vi har vært på hytta, på båten, hos svigermor, på camping og selvfølgelig i «Syden» - for mange av oss et annet navn på verdens nest mest besøkte turistland, Spania. 76,7 millioner turister besøkte Spania i 2002. Og tro det eller ei, men dette tallet favner langt fra alle som kommer til det søreuropeiske ferieparadiset med håp om gode dager. For dem som går kjøkkeninngangen eller bakdøra, gjelder en annen statistikk.

DA DU GRYTIDLIG

om morgenen lempet golfbagen inn i bagasjerommet for å rekke 18 hull før lunsj, krøp kanskje en ung mann ned i et annet bagasjerom, bare noen kilometer unna. Da minsten med solbleket lugg og et frydefullt hyl suste av gårde nedover vannsklia i Aqua-parken, klamret kanskje en livredd, svartlugget niåring seg til understellet på en trailer på ferja mellom Tanger og den spanske havnebyen Algeciras.

Vi valgte alle samme destinasjon denne sommeren, men der stopper likhetene. Både hensikt og reiseopplegg var forskjellig. Medturistene våre hadde mer til felles med en golfbag eller et reservedekk enn med oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer