Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flytter fra hverandre

Selv ikke det nye drømmehuset klarte å redde forholdet til Maria Bonnevie (29) og Mikael Persbrandt (39). Etter seks år sammen er det slutt for skuespillerparet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STOCKHOLM/OSLO (Expressen/Dagbladet): I fjor bygde Bonnevie og Persbrandt et drømmehus sammen på Ingarö, øst for Stockholm, men det klarte ikke å redde forholdet. Nå er huset lagt ut for salg, og de flytter hver til sitt. Persbrandts venn, Jan Rendle, bekrefter overfor Expressen at forholdet er slutt.

- Nå går han og pakker gjenstandene i huset, sier Rendle.

Alkohol

Etter det Expressen erfarer, var det Maria Bonnevie som tok initiativet til bruddet.

- Det er ingen hemmelighet at han vil ha Maria tilbake, sier Rendle.

Persbrandt vokste opp i Jakobsberg utenfor Stockholm og har tidligere uttalt at han har eksperimentert både med dop og småkriminalitet. I januar sto han fram og fortalte at han er alkoholiker, og takket samtidig kjæresten for all støtten i den vanskelige tida. Tre måneder tidligere hadde han fått operert inn antabus.

Møttes i Stockholm

- Det er en dypt personlig beslutning jeg nå har tatt, en beslutning jeg burde tatt for flere år siden. Jeg har mye å takke Maria for når jeg nå gjennomfører dette, sa han da han fortalte om alkoholproblemene.

De to skuespillerne traff hverandre på Dramaten i Stockholm i 1997 og ble forlovet året etter.

«Lystmotor»

Paret greide å holde forlovelsen skjult for pressen i flere måneder. Men da nyheten om kjendisparet ble offentlig, skrøt Persbrandt kjæresten opp i skyene.

- Nå har jeg en jeg har lyst til å dele min tid med. Tidligere hadde jeg ingen grunn til å gå hjem etter jobben. Jeg levde for og på jobben. Nå har jeg funnet en «lystmotor». Jeg er blitt roligere og klarere i skallen, klarer bedre å slå av og på. Lyst må du ha hvis du skal klare å skape noe, sa han.

Kjøpte steinvilla

I forbindelse med husbygging fortalte Persbrandt at han var lei av å bo i byen, og ville flytte «ut til stillheten». Han var selv med på å bygge den funkisinspirerte steinvillaen med sjøutsikt. Nå prøver Persbrandt å selge huset for 7,35 millioner kroner og jakter på ny leilighet i Stockholm. Han er også interessert i å kjøpe et sommerhus på Dalarö, der han har planlagt et samarbeid med regissør og skuespiller Torsten Flinck. Maria Bonnevie oppholder seg for tida i København, der hun representerer filmen «Himmelfall» på den internasjonale filmfestivalen.

SLUTT: Skuespillerparet Maria Bonnevie (29) og Mikael Persbrandt (39) flytter fra hverandre, seks år etter at de ble kjærester. Bildet er tatt for to år siden i forbindelse med filmen «Øyenstikker» der de spilte sammen.