Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Flytter ikke til Toten nå

Møt BB-Henriette på Dagbladet.no!

Henriette er en av årets mest omtalte deltakere i Big Brother. Seerne har vært svært splittet i synet på jenta fra Hærøy. Noen syntes hun virket sær, mens andre mener hun gjorde en flott figur i bunkersen på Fornebu.

Det var tidlig klart at Halvor hadde et godt øye til 24-åringen. Til å begynne med var hun avvisende, men etter hvert løsnet det og de to turtelduene fant virkelig tonen.

Men torsdag måtte de si farvel til hverandre. Henriette fikk 40 prosent av stemmene, bare tre prosent mer enn Stina, men det var selvfølgelig ingen nåde. Hun måtte ut av huset.

- Det er litt vanskelig å være seg selv i begynnelsen, men jeg føler at jeg fikk vist meg fram akkurat slik jeg er. Jeg fikk det veldig bra inne i huset etter hvert, sier hun til Big Brothers hjemmesider.

- Livet blir nok annerledes enn før, og jeg kommer til å tilbringe mye tid sammen med Halvor. Men jeg flytter nok ikke til Toten med det første.

Angrer hun på at hun ble med i Big Brother? Kunne hun gjort noe annerledes? Hva ser hun i Halvor og hva slags planer har hun for framtida?

STEMT UT: Mandag møter du Henriette på nettmøte på Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media