Flyttet inn i natt

Etter å ha skålt i sjampagne flyttet Fagerstrand-vinnerne Stine og Anders inn i sitt nye hjem i natt. Møt dem på Dagbladet.no i dag.

FAGERSTRAND/OSLO (Dagbladet.no): Etter månedsvis med hardt arbeid var det Stine Sørsveen (22) og Anders Sunde Bråten (24) fra Odnes i Oppland som ble sittende igjen med Fagerstrand-huset på Nesodden utenfor Oslo.

547 000 SMS-stemmer sendte seerne inn, og de valgte det unge paret framfor finalemotstanderne Edel Wold (59) og Kurt Mikkelborg (61).

Og med over 816 000 seere, danket Stine, Ander og resten av Fagerstrand-gjengen ut alle programmene på tv i går.

Gråtende Stine

 - Jeg har ikke ord, sa Anders.

Stine klarte såvidt å beholde munn og mæle. Med rennende tårer fortalte hun at kjøkkenet i deres nye hus var hennes favorittrom.

- Også det lille koserommet i andre etasje, med det søte lille vinduet, sa hun til TV 2 mens et par røslige flyttekarer startet å bære inn deres personlige eiendeler.

Etterhvert fikk også Anders talens gave tilbake.

SKÅLTE FOR NYTT HUS: Sunde Bråten koste seg med sjampagne før de tilbragte første natt i 
tre-millionershuset de nettopp hadde vunnet. Foto: ROBERT S. EIK
SKÅLTE FOR NYTT HUS: Sunde Bråten koste seg med sjampagne før de tilbragte første natt i tre-millionershuset de nettopp hadde vunnet. Foto: ROBERT S. EIK Vis mer

- Kjøkkenet er det vakreste rommet i huset. Jeg kaller det bare Stine-kjøkkenet, sa Anders mens et samlet pressekorps sukket henført.

Dagbladet.no ble invitert med inn i huset etter at tv-kameraene var skrudd av. Noe av det første Anders klarte å gjøre i sitt nye hjem, var å miste et fullsjenket sjampagneglass i gulvet.

- Der ser du for en flott svigersønn jeg har, sa Stines mamma Laila Eriksen, mens Anders lå på kne og plukket glassbiter.

Laila ble selv mor til Stine da hun bare var 18 år gammel. I går fylte hun 41 år og fikk en fantastisk bursdagsgave da datteren vant tremillioners-huset. Nå håper hun at hun snart kan bli bestemor.

Familieforøkelse

- Nå må vi få oss et lite barn. Snart blir det vel også en råd med bryllup, varslet den lykkelige vinneren Anders (24)

- Vi gifter oss så fort vi finner den riktige anledningen, la Anders til.

- Vi har ikke lyst til å vente for lenge med barn, røpet Stine (22).

Med til dagens finale hadde begge parene nemlig hvert sitt flyttelass. Stine og Anders kan straks gå i gang med å pakke inn i huset, som er anslått å være verdt tre millioner kroner.

Edel og Kurt mistet ikke bare huset på målstreken, de må også kjøre flyttebilen hjem til Andøya og pakke ut flyttelasset i sin gamle bolig.

Nå kan du spørre dem om hva du vil. Hadde de trodd på seier? Vil de endre noe i huset nå som de bestemmer helt selv?

HEIAGJENG: Døtrene til deltakerparet Christian Ellingsgård og Mona Rhein - fra venstre Carla Ellingsgård (17), Anna Ellingsgård Nyquist (16) og Tone Amalie Rhein (17) - var ikke i tvil om de ville skulle vinne finalen. - Kurt og Edel er venner av foreldrene våre. Dessuten snakker de så kul dialekt, mente trioen.
MÅ REISE HJEM: Edel og Kurt må ta den lange veien hjem til Andøya.
MØTTE SVIGERS: Foran sees foreldrene til Stine Sørsveen - Laila Eriksen og Steinar Sørsveen. Bak står Anders Sunde Bråten sammen med sin pappa Bjarne Bråten. - Jeg kan aldri får en bedre svigersønn, sier Laile Eriksen om Anders.
STERKE FØLELSER:</B> Stine og Anders får beskjed om at de har vunnet det flotte huset på Fagerstrand på Nesodden. Legg merke til Reidar «Clouseau» Helliesen i bakgrunnen.