Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flyttet inn på IKEA

50 studenter fra Statens teaterhøgskole flyttet i går inn i IKEAs mange rom på Furuset i Oslo i protest mot at de blir husløse neste jul.


I EN SENG PÅ IKEA:< En av de 50 studentene ved Statens teaterhøgskole protesterer mot manglende undervisningslokaler.

Studentene kjørte ut i egen IKEA-buss og tok seg til rette på IKEA. De ansatte synes opptrinnet bare var morsomt, mens markedsavdelingen hadde sagt nei til innflyttingen.

Yoga

- Det er ideelt å bo på IKEA, man har jo alt der, sier registudent Aleksander Herresthal som sto bak initiativet. Yoga i teppeavdelingen, trekantdrama over kjøkkenbordet, og badekåpekledde på toalettet, var noe av det som møtte overraskede IKEA-kunder.

- Dette er ikke bare et humoristisk innslag. Vi vil vise hvor maktesløse vi er uten et sted å være, sier registudenten oppgitt.

Husløse

Fra desember 1999 blir Statens teaterhøgskole kastet ut fra sine nåværende lokaler på Aker brygge, og har ikke fått nye lokaler. Skolen må derfor i verste fall legges ned mens de venter på et sted å være.

- Vi håper dette ikke blir en ny operahussak, nå må politikerne klare å bestemme seg for et nytt lokale, mener Herrestahl.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media