Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Flyvertinne Gwyneth

Skal det være kaffe eller te, spør Gwyneth Paltrow i sin neste film, «View from the Top».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gwyneth har et sterkt ønske om å kvitte seg med sitt glamorøse overklassestempel, skriver MrShowbiz. Hun vil spille helt vanlige mennesker - slik som Julia Roberts gjorde i «Erin Brockovich». Og hva kan vel være mer vanlig enn en flyvertinne?

Paltrow skal spille en kvinne fra en liten småby i USA, hvis største ønske er å bli flyvertinne. Filmen skal regisseres av den Oscar-nominerte brasilianske filmskaperen Bruno Barreto.

«View from the Top» er en romantisk komedie. Særlig troverdig blir kanskje ikke Paltrow som fattig, hvit pike, men søtt er det jo uten tvil.

Før Gwyneth starter på dette prosjektet, kan vi se henne som korjente i Las Vegas i «Duets», hvor hun også synger duett sammen med Huey Lewis.

Fortiden befinner Paltrow seg i England hvor hun filmer «Possession», som gjenforener henne med Jeremy Northam fra filmen som gjorde henne til stjerne, «Emma».

DUETT:Gwyneth som syngedame i Las Vegas