Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Fnisefjas og hjertesmerte

Har du ikke lest nok om disse damene i Se og Hør, kan du se og høre mer på TV i kveld.

Paljetter, tårer og fnising: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl byr åpenhjertig på livene sine i «Tigerstaden» på TV2 Bliss. Du har kanskje lest det meste før, men det kan være underholde å se og høre litt til, for mye skjer i livene til denne gjengen. . Pressefoto: TV2 / Rolf-Ørjan Høgset
Paljetter, tårer og fnising: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl byr åpenhjertig på livene sine i «Tigerstaden» på TV2 Bliss. Du har kanskje lest det meste før, men det kan være underholde å se og høre litt til, for mye skjer i livene til denne gjengen. . Pressefoto: TV2 / Rolf-Ørjan Høgset Vis mer

- Uansett om du har holdt på med eksen hennes, så har ikke det noe å si. Nå skal vi kose oss, alle sammen, og ha det dritfett.

Linni Meister piper i fistel, full og fin på fest, og fniser sammen med halvkjendis-venninner i TV2 Bliss realityserie «Tigerstaden».

Her går det i fjasing, flørting, festing, tut, snufs og baksnakk. Dersom du er i mangel av egne venninner, er det bare å gi seg hen og fnise med de fire jentene i kveld.

Det kan være høy underholdningsverdi i å fnise av dem, også.

Halv- og kvartkjendiser «Tigerstaden» har fått mye forhåndsomtale. Det er ikke er rart. Tross alt har Bliss hanket inn fire mer eller mindre halvkjente damer som skal by på livene sine, og tross alt byr tre av dem nå også på seg sjøl i undertøy på coveret av FHM.

De tre er modell og TV-fjes Linni Meister, stylist og TV-fjes Mari Haugersveen fra «Petter elsker Mari», og artist og TV-fjes Carina Dahl fra «Big Brother». Den fjerde deltakeren er frisør og TV-fjes Therese Haugsnes fra «Top Model».

Ifølge introen skal vi følge deres «jakt på suksess og kjærlighet i storbyjungelen».

Jaktlagets bedrifter vil nok være kjent for mange Se og Hør-lesere fra før.

I kveldens episode er Mari Haugersveen fortsatt sammen med realitykjæresten Petter Pilgaard, hvilket tar slutt i neste episode.

Allerede i kveld får vi se Therese Haugsnes flytte fra sin reality-eks. Hun gjør med andre ord Stig Kjos fra «Ungkaren» til ungkar igjen, og erklærer at hun ikke vil ta i ham igjen med pølseklype.

«Drekka, pule, slåss» Som du skjønner: De fire damene er åpenhjertige. Det er altså rikelig å se og høre i tillegg til det du allerede har lest dersom du er hekta på kjendisenes såkalt «indre liv».

Vi vil si at deres ytre sådan også har underholdningsverdi. I introen forteller Linni oss at «Oslo er en fasadeby» hvor alle er opptatt av penger, adresse og antrekk. Vi forventer oss nærmest et blikk inn i et glamorøst, Sex- og singelliv-aktig Oslo. Det får vi ikke.

Kjører på: Linni Meister er på ingen måte redd for å by på seg sjøl i kveldens episode. Hun er på stadig jakt etter "kjekke gutter til mama". Pressefoto: TV2
Kjører på: Linni Meister er på ingen måte redd for å by på seg sjøl i kveldens episode. Hun er på stadig jakt etter "kjekke gutter til mama". Pressefoto: TV2 Vis mer

Riktignok er de glade i mote og sjampanje, men det er lite glamour over å kauke at man skal «drekka pule slåss!».

Det er i slike tilfeller vi fniser mer av dem enn med dem. Men uansett gir det blikk inn i et statusfokusert miljø. Og uansett får vi fire damer som alle er på steder i livet hvor mye skjer.

Folk vil ha brød og sirkus. Sirkus får du se i kveld. Brød får du halvveis se i FHM.

VENNER: Therese Haugsnes søker støtte hos sin venn Emil Bahnson etter at hun har gjort Ungkaren-kjendis Stig Kjos til ungkar igjen i kveldens episode. Pressefoto: TV2
VENNER: Therese Haugsnes søker støtte hos sin venn Emil Bahnson etter at hun har gjort Ungkaren-kjendis Stig Kjos til ungkar igjen i kveldens episode. Pressefoto: TV2 Vis mer