Fnisefjas og hjertesmerte

Har du ikke lest nok om disse damene i Se og Hør, kan du se og høre mer på TV i kveld.

Paljetter, tårer og fnising: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl byr åpenhjertig på livene sine i «Tigerstaden» på TV2 Bliss. Du har kanskje lest det meste før, men det kan være underholde å se og høre litt til, for mye skjer i livene til denne gjengen. . Pressefoto: TV2 / Rolf-Ørjan Høgset
Paljetter, tårer og fnising: Therese Haugsnes, Mari Haugersveen, Linni Meister og Carina Dahl byr åpenhjertig på livene sine i «Tigerstaden» på TV2 Bliss. Du har kanskje lest det meste før, men det kan være underholde å se og høre litt til, for mye skjer i livene til denne gjengen. . Pressefoto: TV2 / Rolf-Ørjan Høgset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Uansett om du har holdt på med eksen hennes, så har ikke det noe å si. Nå skal vi kose oss, alle sammen, og ha det dritfett.

Linni Meister piper i fistel, full og fin på fest, og fniser sammen med halvkjendis-venninner i TV2 Bliss realityserie «Tigerstaden».

Her går det i fjasing, flørting, festing, tut, snufs og baksnakk. Dersom du er i mangel av egne venninner, er det bare å gi seg hen og fnise med de fire jentene i kveld.

Det kan være høy underholdningsverdi i å fnise av dem, også.

Halv- og kvartkjendiser «Tigerstaden» har fått mye forhåndsomtale. Det er ikke er rart. Tross alt har Bliss hanket inn fire mer eller mindre halvkjente damer som skal by på livene sine, og tross alt byr tre av dem nå også på seg sjøl i undertøy på coveret av FHM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer