Født etter voldtekt

Moren til Angelinas adoptivbaby var jomfru da livet brutalt endret seg.

(Dagbladet.no): Mentewab Dawit (18) håper at filmstjernen kan fortelle henne hvordan det går med 7 måneder gamle Zahara.

- Innimellom skulle jeg gjerne vite hvordan hun har det, men jeg kommer aldri å blande meg inn eller forstyrre livene deres, sier den unge kvinnen fra Etiopia.

Ikke råd til et barn

Livet til jenta som fortsatt går i grunnskolen, ble dramatisk endret da hun ble voldtatt.

- Det var første gangen jeg hadde sex, så det var svært smertefullt. Den natta forandret livet mitt. Familien ville ikke vite av meg da de fikk høre at barnefaren var en voldtektsmann. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sier 18-åringen til avisa The Sun som har sporet henne opp i hjemlandet.

Hun innså etter hvert at hun ikke kunne gi barnet noen framtid og overlot jenta til et adopsjonsbyrå. Avisa forteller 18-åringen at datterens nye mamma er en stor, rik filmstjerne i USA.

Tjener 4 kroner dagen

- Jeg er veldig takknemlig for at kvinnen har gitt mitt barn et bedre liv hos en fantastisk og kjærlighetsfull familie. Jeg vil at begge skal vite at jeg elsker dem veldig høyt. Jeg vil bare be Angelina om en ting, og det er at hun gir datteren min den utdanningen jeg selv skulle ønske at jeg fikk, forteller Metewab som drømmer om å bli lærer.

Avisa Expressen skriver at hun i dag jobber som syerske ved siden av skolen og tjener fire kroner dagen. Når hun får se bildene av veslejenta i armene til sin nye mor, strømmer tårene på.

- Du ser at jeg er moren hennes. Hun har min nese, mine øyne og til og med min hake, sier hun.

• Se bilde av moren hos The Sun

KJØPER LEKER: For en måned siden tok Angeline Jolie med seg sine to adoptivbarn for å handle hos Toy Crazy i Malibu. Etter en time hadde Zahara blant annet valgt seg en plasthai.
STOREBROR: Angelina på Live 8 med Maddox som ble født i Kambodsja.