Du leser nå Dagbladet Pluss

«Født i feil kropp»: Slik gikk det med dem

Les om Kim André, Christine, Ante, Ida og Miriam.

ENDELIG GUTT:  Kim André Holst ble født som jente, men har alltid følt seg som gutt. Først da han var 25 begynte han å sin første hormonkur. Foto: NINA HANSEN
ENDELIG GUTT: Kim André Holst ble født som jente, men har alltid følt seg som gutt. Først da han var 25 begynte han å sin første hormonkur. Foto: NINA HANSENVis mer

(Dagbladet): TV-serien «Født i feil kropp» er blitt en nasjonal snakkis, og deltakerne hedres og berømmes av både kjente og ukjente.

Nå håper de de det blir større åpenhet om problemer med kjønnsidentitet i Norge.

Svært mange med slike problemer sliter nemlig med skam, tør ikke være seg selv, og utvikler dermed angst og depresjoner.

Kim André Holst (27) var en av dem.

Født annerledes

KIM ANDRÉ HOLST (27)

- Jeg er en helt vanlig gutt som bare er født annerledes. Jeg var rundt fem år da jeg sa til moren min at jeg skulle ønske at jeg var gutt.

- Men så ble det ikke mer ut av det, og det tok lang tid, ja, mange år, før jeg egentlig ville innse noe som helst, sier Kim André, som er født som biologisk jente.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.