Fødte datter på Pink-konsert

Kaller opp babyen etter popstjerna.

«FØDSELSHJELPER»: Artisten Pink er for tida ute på turné, og i august kommer hun til Norge. Da hun spilte i Liverpool tirsdag fødte en fan på konsertarenaen. Foto: NTB Scanpix
«FØDSELSHJELPER»: Artisten Pink er for tida ute på turné, og i august kommer hun til Norge. Da hun spilte i Liverpool tirsdag fødte en fan på konsertarenaen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Popstjerna Pink, hvis egentlige navn er Alecia Beth Moore, er for tida ute på verdensturné. Da hun gjestet Liverpool-arenaen Anfield tirsdag, var det noen som responderte sterkere på musikken enn andre.

Den høygravide Pink-entusiasten Denise Jones (32) var til stede på Anfield, og under første låt - «Get the Party Started» - startet fødselen.

BBC skriver at det fortsatt var tre uker til termin, og at Jones ble tatt på senga da hennes fjerde barn meldte sin ankomst.

Ifølge NME skjedde ting såpass fort at 32-åringen ble fraktet til arenaens førstehjelpsrom, der to leger kunne ønske ei velskapt jente velkommen til verden.

Oppkalles etter popstjerna

En av legene, John Matthews, sier til musikknettstedet at det ikke var medisinsk utstyr i førstehjelpsrommet, bare et par senger.

- Dette skjer ikke veldig ofte, og jeg har aldri forløst en baby på Anfield tidligere, røper Matthews.

Lokalavisa Liverpool Echo skriver at den nybakte firebarnsmora opprinnelig hadde tenkt å kalle dattera Dolly Louise, men at de elleville omstendighetene gjorde at hun endret mening.

- Hun skulle egentlig hete Dolly Louise, men siden hun ble født på Pink-konserten har vi bestemt oss for å kalle henne Dolly Pink, sier Jones' niese Chloe Dryhurst til BBC, og legger til at det blir en god historie å fortelle når Dolly blir eldre.

Jones selv sier spøkefullt til Echo at hun har ett ankepunkt ved livshendelsen:

- Jeg er fortsatt i kjempesjokk, bare litt skuffa over at jeg gikk glipp av konserten. Men jeg kunne ikke vært lykkeligere akkurat nå.

- DU KOMMER TIL Å KLARE DEG: I fjor holdt artisten Pink en konsert i Brisbane, Australia. Blant publikum stod 14 år gamle Leah med en plakat med en helt spesiell beskjed. Video: Donkin Katrina / Facebook Vis mer Vis mer Vis mer

Har sett nyheten

Ankomsten til den nye verdensborgeren har ikke gått navnesøster Pink hus forbi.

«Dolly Pink ville få festen i gang» skriver Pink (39) på sin Instagram-profil, med klar adresse til 2001-hiten «Get the Party Started».

Pink-turneen «Beautiful Trauma World Tour 2019» kommer til Telenor Arena mandag 5. august.

Siden debuten i 2000 har Pink sluppet åtte studioalbum, et samlealbum, solgt over 57 millioner album, over 2,4 millioner DVD-er og hatt 15 topp-ti-singler på Billboard Hot 100, inkludert fire førsteplasser.

Artistens åttende studioalbum, «Hurts 2B Human», kom ut i april.