Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Fødte sin sønn på et hotellrom i Mongolia, 19 uker for tidlig

Selvbiografi om livets nådeløse regelverk.

STJERNEREPORTER: Ariel Levy er en kjent journalist i The New Yorker. I bestselgeren "Når reglene ikke gjelder" forteller hun hvordan livet hennes endret seg fra drømmen om lykke til en serie tragiske hendelser. Foto: David Klagsbrun
STJERNEREPORTER: Ariel Levy er en kjent journalist i The New Yorker. I bestselgeren "Når reglene ikke gjelder" forteller hun hvordan livet hennes endret seg fra drømmen om lykke til en serie tragiske hendelser. Foto: David Klagsbrun Vis mer

Ariel Levy (43) er en profilert journalist i det tradisjonsrike tidsskriftet The New Yorker. Hun har utgitt boka «Female Journalist Pigs» (2005). I 2013 vakte hun oppsikt med essayet «Thanksgiving in Mongolia», der hun forteller hvordan hun mistet sin 19 uker gamle sønn etter en for tidlig fødsel på et hotellrom i Ulan Bator i Mongolia, der hun var på jobb.

Nå har Levy utvidet denne tragiske hendelsen til en selvbiografi, der den blir det sentrale punktet i jakten på lykken. Boka handler om et menneske som under ungdommen i New York på slutten av 1990-tallet blir forledet til å tro at livet ligger bekymringsløst foran henne.

Alt blir tatt fra deg

«Vi ble oppdratt til å tenke at vi kunne gjøre hva vi ville – vi var frie til å være oss selv!» Hun tror dette er livets regler, og at ikke noe galt kan ramme henne. Slike toner har man selvsagt hørt før, i den ene generasjonen etter den andre. Men ikke uventet byr tilværelsen på snubletråder og desillusjon. Drømmer er til for å knuses.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?