Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Føler meg lurt

«Mari» sendte 3800 kroner for Robbie Williams-billetter til Billettkontoret i mars. Nå har hun gitt dem opp, men må ut med 1100 kroner i avbestillingsgebyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag spiller Robbie Williams for 45000 mennesker i København. Det ville «Mari» fra Hurum ha med seg og slo til på et «tilbud» fra Billettkontoret i Oslo. 1490 og 1890 kroner ville Billettkontoret ha for de ettertraktede billettene. Pålydende er henholdsvis 350 og 550 kroner, ifølge den danske konsertarrangøren DKB.

Føler seg lurt

- Jeg slo til på de dyreste billettene og kjøpte to til 3800 kroner, inkludert «gebyr», sier kvinnen, som ikke ønsker å stå fram med navn.

- Dette var før konsertene i Norge ble annonsert. Jeg er Robbie-fan og syntes websidene til Billettkontoret så profesjonelle ut. Telefonnummeret minner også om nummeret til Billettservice. Men servicen og påliteligheten er en helt annen, vedgår kvinnen.

- Jeg har latt meg lure.

I går ringte hun Billettkontorets Sam Kumar for å etterlyse billettene, slik hun også gjorde for to uker siden.

- Kumar opplyste at de «ventet på billettene fra agenten i Danmark» og ville overrekke billettene i København. Har jeg ikke fått billettene i hånda innen onsdag, forlanger jeg alle pengene tilbake, sier kvinnen, som har betalt 2000 kroner for hotell i København. I tillegg kommer reisen.

- Kommer ekspress

Dagbladet konfronterte Kumar med historien. Da fikk pipa en annen lyd.

- Billettene er på vei med ekspresspost fra Danmark.

- Hun betalte i mars, har purret to ganger og dere annonserer fortsatt med at dere har billetter til konserten. Dette høres suspekt ut?

- Det har vært forsinkelser fra våre samarbeidspartnere, sier Kumar.

- Hvor mye kostet billettene opprinnelig?

- Det veit jeg ikke. Det må jeg sjekke, sier Kumar.

Ble skjelt ut

«Mari» sier til Dagbladet at hun ble skjelt ut av Kumar for å ha fortalt historien til Dagbladet.

- Men jeg er ikke sikker på at jeg hadde fått billettene jeg har betalt for dersom jeg ikke hadde gjort det, sier kvinnen. Hun bestemte seg da for å avbestille billettene.

- Jeg får tilbake utgiftene til hotellet, men Billettkontoret skal ha 1100 kroner i «avbestillingsgebyr» av en faktura på 3800 kroner.

«Mari» er lovet billetter til ordinær pris gjennom konsertarrangøren i Oslo, og vil ikke ha noe mer med Billettkontoret å gjøre.

Dyre billetter: «Mari» må betale 1100 kroner i avbestillingsgebyr for billetter hun aldri har fått til Robbie Williams' konsert i København.