Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Føler meg utrolig vel i bikini»

Lillian Müller får støtte fra flere norske kjendiskvinner i sitt utspill om å være midt i livet og mer sexy enn noensinne. - Det går jo an å være sexy når man er eldre og, sier Anne Marie Ottersen (55).

- Sex best etter 40

Lise Fjeldstad (61)

- Akkurat nå føler jeg meg utrolig vel her jeg ligger på stranda i Spania bare iført en svart bikini. Jeg syns Lillian absolutt har et poeng, men jeg tror ikke det gjelder bare for kvinner. Hele samfunnet har blitt fullt av forakt for eldre. Når man er over 40, blir man kastet på dynga. Det er blitt mer slik i det siste - en utvikling mot et kaldt samfunn.

Julie Ege (56)

- Jeg syns det er helt naturlig at folk i 20-årene blir oppfattet som mer attraktive. Mye av deres tilværelse dreier seg jo om å være på markedet, finne partner og skaffe seg et liv. Samtidig syns jeg det er flott hvis Lillian kan inspirere middelaldrende til å føle seg attraktive. Hun ser jo eksepsjonelt flott ut ennå. Men man må ha det litt koselig også. Jeg er jo fryktelig glad i mat, og kan aldri bli så slank som jeg en gang var.

Mia Gundersen (38)

- Jeg er veldig enig med Lillian. Da jeg var i 20-årene brukte jeg mye tid og krefter på ikke å føle meg vel. Jeg følte meg tjukk, utilpass, og absolutt ikke attraktiv. Etter jeg ble 30, skjedde det en forvandling. Ett eller annet hadde modnet, og jeg torde vise mer av det som var meg. I takt med dette merket jeg at jeg ble mer og mer attraktiv. Når du bekymrer deg for å passe inn, kommer ikke personligheten fram, og dermed er man ikke sexy. Denne erkjennelsen kommer ofte først når man blir litt eldre. Når det gjelder sex-livet så tror jeg det er veldig individuelt, selv om jeg ser Lillians poeng om at man kjenner kroppen sin bedre når man blir eldre.

Anne Marie Ottersen (55)

- Det er bra å føle seg sexy, men det er ikke det eneste målet. Husk på at jeg er gammel kvinnesakskvinne. I utgangspunktet er jeg mot den bransjen Lillian representerer, men jeg er helt enig med henne på flere punkter. Det er absolutt en enorm fokusering i samfunnet på ung skjønnhet. Men det går jo an å være sexy når man er eldre, rg. Det var et kjempepes å følge kravene fra jeg var 16 til opp i 20-åra. Men når man blir tryggere på seg, selv kommer også utstrålingen, og den er vesentlig for at man skal være sexy, sier Ottersen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media