Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Føler seg mer sexy enn noen gang

Cameron Diaz (30) synes ikke man skal skjemmes over å være sexy, men heller utnytte det for å få det som man vil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Filmskjønnheten har levd på kroppen sin siden hun som tenåring dro til Europa for å jobbe som modell. Etter det var hun blond fristerinne for Jim Carrey i The Mask. Senere har hun vært fristerinne i filmer som There's something about Mary og Sweetest Thing. Nå er hun tilbake som sexy blondine i Charlies Angel's: Full Throttle.

- Vi burde ikke skjemmes over å være sexy, men heller utnytte det for å få det vi vil ha. Det gjør både menn og kvinner hver dag, sier den 30 år gamle skjønnheten til Aftonbladet.

Og eksemplifiserer;

- Hvis jeg ler til gutten som henter bilen min, gjør han jobben raskere.

Fornøyd med egen kropp

Nylig sto Diaz og de to andre englene fram i undertøy over ti sider i et tidsskrift i hovedsak beregnet på unge menn. Men til tross for sin tilsynelatende perfekte kropp, ser hun ytre trekk ved sine to engle-kolleger Lucy Liu og Drew Barrymore hun gjerne kunne tenkt seg:

- Lucy har fantastiske pupper. De er så faste. Dessuten skulle jeg ønske jeg hadde Drews smilehull. Det er så jevnt og fast.

Betyr dette at den langbente skjønnheten er misfornøyd med egen kropp?

- Ikke i det hele tatt. Jeg føler meg mer sexy nå, mer sikker på meg selv enn før. Det har nok å gjøre med det at jeg er blitt eldre. Jeg aksepterer meg selv i større grad nå, sier hun.

Elsker Natalie

Hvis hun mot formodning noen gang skulle komme til å føle seg misfornøyd med kroppen sin, skal i alle fall ikke økonomien sette en stopper for kunstige inngrep. Blondinen fikk i overkant av 160 millioner kroner for rollen som Natalie i Charlies Angels: Full Throttle. Det betyr likevel ikke at hun lar pengene gå til hodet på seg. Sannheten er at hun bryr seg lite om pengene hun inkasserer:

- Jeg overlater det til min mor. Jeg tenker ikke så mye på pengene. Folk som gjør det, har en helt annen mentalitet.

Hun benekter at det var mangemillionsummen som fikk henne til å si ja til oppfølgerfilmen:

- Jeg elsker å spille Natalie. Jeg trodde ikke jeg skulle få møte henne igjen, jeg er veldig glad for at jeg fikk det.

Hun føler seg friere og mer spennende i rollen som Natalie enn i tidligere roller hun har hatt:

- Jeg er blitt mykere. Jeg synes det er kult å spille en rollefigur som er fri og full av liv, og ser alt med positive øyne. Gjennom Natalie lever jeg friere og fullere og mer spennende, sier hun.

Den nye tilværelsen kan ha noe med hennes privatliv å gjøre. Nylig skilte hun lag med kjæresten gjennom de siste fire årene, skuespillerkollega Jared Leto. I dag er hun offisielt singel, men har latt seg avfotografere med Justin Timblerlake, eksen til Britney Spears.

HVITKLEDD BLONDINE: Cameron Diaz er igjen på norske lerreter. Foto: REUTERS/SCANPIX
FILMSKJØNNHETER: Demi Moore (40) møter Cameron Diaz i den nye filmen om Charlie's Angels. - Er hun ikke lekker? sier Cameron om Moore til svenske Aftonbladet. Foto: REUTERS/SCANPIX
ENGLER PÅ KINO: Nå kan du se Lucy Liu (t.v.), Cameron Diaz (midten) og Drew Barrymore i Charlie's Angels: Full Throttle. Foto: AP/SCANPIX