Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Følg «Bokfest i Operaen» på Dagbladet.no!

Se Erlend Loe og Anne Holt på hovedscenen.

||| (Dagbladet.no): Bokklubben venter 40 000 besøkende til «Bokfest i Operaen» denne helga.

Bokfesten samler høstens viktigste forfattere på samme sted, og i løpet av to dager blir det holdt over seksti ulike arrangement, hvorav 55 er gratis.

Dagbladet er samarbeidspartner under bokfesten, og sender live video-overføring fra Operaens hovedscene både lørdag og søndag.

Se videoboksen over og Bokfest-programmet her.

I kveld klokka 20 går Årets Litteraturgalla av stablen. Her deltar blant andre forfatter Erlend Loe, som skal lese fra boka han gir ut i disse dager.

- Jeg skal lese i åtte minutter, sier Loe til Dagbladet.no.

- Jeg har ikke bestemt akkurat hvilket kapittel jeg skal lese enda, det tar jeg på sparket når jeg lodder stemningen og ser hvordan publikum er.

PÅ SCENEN I KVELD: Forfatter Erlend leser fra den nye boka si på hovedscenen i Operaen. Foto: SCANPIX
PÅ SCENEN I KVELD: Forfatter Erlend leser fra den nye boka si på hovedscenen i Operaen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling