Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Følg Tokyo Game Show gratis på Xbox Live

... og selvfølgelig her på Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TOKYO (Dagbladet.no): Akkurat som de gjorde under årets E3-messe i Los Angeles, vil Microsoft tilby eksklusivt materiale fra Tokyo Game Show på Xbox Live under messens gang.

Eiere av Xbox 360 kan fra onsdag den 20. september til fredag den 29. september oppdatere seg med nyheter, demoer og trailere på Live-tjenesten - som vil være gratis å bruke for alle i hele perioden.

Også fra X06 

Også det som blir avslørt på Microsofts pressekonferanse X06 i Barcelona rett i etterkant av Tokyo Game Show vil bli grundig presentert på Xbox Live.

Det vil være over 100 forskjellige ting du kan laste ned i løpet av perioden, blant dem høydepunkter fra pressekonferansene, daglige oppdateringer, bakomfilmer fra messegulvet, spilldemoer og høydefinerte spillvideoer.

Blant innholdet vil du også kunne finne en ny og tidligere uannonsert spillserie på Xbox Live Arcade.

Masse nyheter

Det er ikke klargjort hvilke spill som vil være tilgjengelige som demoer i dagens pressemelding fra Microsoft.

HVA BLIR AVSLØRT? Mens Tokyo Game Show og Microsofts egen X06 går av stabelen, får alle gratis tilgang til Xbox Live. I den perioden kan du følge nyheter og mer til via spillkonsollens online-tjeneste. Foto: MICROSOFT
HVA BLIR AVSLØRT? Mens Tokyo Game Show og Microsofts egen X06 går av stabelen, får alle gratis tilgang til Xbox Live. I den perioden kan du følge nyheter og mer til via spillkonsollens online-tjeneste. Foto: MICROSOFT Vis mer

Blant spillene du kan se videoer fra, er imidlertid ramset opp: «Call of Duty 3», «Forza Motorsport 2», «Kayne & Lynch: Dead Men», «Kingdom Under Fire: Circle of Doom», «Project Sylpheed», «Shrek the Third» og «Viva Piñata» - i tillegg til en rekke spill som vil bli avslørt på Tokyo Game Show og X06.

I tillegg til å følge nyhetene om Xbox 360-spill på Xbox Live, kan du få servert siste nytt om alt som skjer både på Tokyo Game Show og på X06 i Barcelona her på Dagbladet.no. Vi er på plass på begge begivenhetene, og rapporterer kontinuerlig.