Følger opp tv-suksessen

TV2 kunne ikke si nei til ny sesong med «Hver gang vi møtes».

BRA MATCH: Halvdan Sivertsen og Øyvind «Vinni» Sauvik fra Paperboys er et eksempel på hvor populært det kan være å koble forskjellige artister på samme tv-scene. Foto: Bjørn Langsem
BRA MATCH: Halvdan Sivertsen og Øyvind «Vinni» Sauvik fra Paperboys er et eksempel på hvor populært det kan være å koble forskjellige artister på samme tv-scene. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Dagbladet kan i dag bringe nyheten om at det blir en ny sesong med suksesserien «Hver gang vi møtes».

TV2 bestemt seg for å fortsette med den populære serien. Tv-seerne har kastet seg over de varme artistmøtene.

I kveldens program på TV2, seriens sjette av i alt åtte episoder, er det Elvira Nikolaisen som skal hylles av sine medartister.

I artistdialog - Planleggingen av en ny sesong er i gang. Vi er i gang med å finne nye artister, sier programdirektør i TV2, Pil Gundelach Brandstrup til Dagbladet.

Hun kan ennå ikke gå ut med noen navn, men bekrefter at de er i dialog med flere aktuelle og ønskede kandidater.

HYLLES: I kveld blir Elvira Nikolaisen hyllet av Bertine Zetlitz og de andre artistene. Foto: Bjørn Langsem
HYLLES: I kveld blir Elvira Nikolaisen hyllet av Bertine Zetlitz og de andre artistene. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

- Vi ønsker kvinnelige og mannlige artister, bredt sammensatt både alders- og sjangermessig, sier Brandstrup.

Surfer videre «Hver gang vi møtes» har ikke bare engasjert tv-seere, men og også artistene som deltar. Etter det Dagbladet kjenner til, er det mange artister som kunne tenke seg å være med i en ny t-runde.

Det er mange åpenbare grunner til at TV2 ønsker å surfe videre på suksessen.

- Årsaken som fantastisk respons, høy kvalitet - ikke minst musikalsk. Det beste eksemplet er Vinnis versjon av Halvdans Sivertsens «Sommerfuggel i vinterland», sier Brandstrup.

Drømmeartister Hittil har opptaket av «Sommerfuggel i vinterland» hatt over 1,5 millioner visninger på You Tube. Det sier mye om responsen for konseptet - når det treffer så godt.

- Vi har fått mange tips fra seerne på Facebook og Twitter på hvilke artister som kan være med, sier Brandstrup - noe som også illustrerer engasjementet blant folk.

Pil Gundelach Brandstrup tror ikke det blir noe problem med å finne artister som kan være med, men ønsker ikke å navngi drømmeartistene. TV2-ledelsen sier heller ikke noe om når neste utgave av skal sendes, om det blir til høsten eller først neste år.

MER MORO: Programdirektør i TV2, Pil Gundelach Brandstrup lover ny sesong med «Hver gang vi møtes». Foto: Robin Skjoldborg
MER MORO: Programdirektør i TV2, Pil Gundelach Brandstrup lover ny sesong med «Hver gang vi møtes». Foto: Robin Skjoldborg Vis mer