Følger oppskriften

Rotete oppfølger, men fortsatt en del å le av i «Little Fockers».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: De norske titlene har gradvis blitt verre — «Slekten er verst», «Svigers er aller verst» - men denne gangen har man hektet på originaltittelen, slik at publikum skal skjønne hva det dreier seg om.  

Focker-filmene er nemlig en større suksess enn mange husker: «Meet the Parents» og «Meet the Fockers» spilte inn over 800 millioner dollar, noe som er godt gjort for et par familiefilmer som ikke er laget av en datamaskin.  

Jack er skuffet I stedet har man satset på den menneskelige kjemi, først og fremst den som oppstår når Ben Stiller møter Robert De Niro. Også denne gangen består hovedkonflikten i at kontrollfriken Jack Byrnes mistenker sin svigersønn, Gaylord Focker, den mannlige sykepleieren, for ikke å innfri forventningene.  

Nå har imidlertid Jack fått problemer med hjertet og forteller Gaylord, som har byttet navn til Greg og fostret to fem år gamle tvillinger med Pam, at han skal bli slektas overhode. Greg føler seg beæret, men når Jack kommer til Chicago på besøk, mistenker han Greg for å være utro mot hans kjære datter Pam.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer