Du leser nå Dagbladet Pluss

- Folk får bare mene at vi er «cocky»

Oslo-guttene Nico & Vinz kan se tilbake på et formidabelt år med internasjonal suksess. Selv mener de at de aldri hadde nådd så langt uten skyhøye mål og evnen til å tro på dem.

 INTERNASJONAL SUKSESS:  Nico & Vinz har det siste året samarbeidet med verdensstjerner som Pharell, Usher, Taylor Swift og Bruno Mars. Først nå har opplevelsene begynt å synke inn hos gutta.

Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
INTERNASJONAL SUKSESS: Nico & Vinz har det siste året samarbeidet med verdensstjerner som Pharell, Usher, Taylor Swift og Bruno Mars. Først nå har opplevelsene begynt å synke inn hos gutta. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

- Jeg husker at vi satt i bussen på turné i Trondheim for to år siden og så for første gang at låta vår «Am I Wrong» var inne på Billboards nykommerliste. Da skjønte vi at låta kom til å bli stor, sier Nicolay Sereba til Dagbladet

Siden den gang har stjerneskuddene Nicolay Sereba (24) og Vincent Dery (25), best kjent som Nico & Vinz, virkelig fått fotfeste internasjonalt, med base i Los Angeles.

Stjernesamarbeid

På deres Instagram-profil har vi kunnet se dem opptre og samarbeide med store stjerner som Taylor Swift, Usher, Pharell og Bruno Mars. I tillegg har de blitt hyllet i flere store amerikanske talkshows, lagt ut på egen USA-turné og ikke minst opptrådt for Michelle og Barack Obama. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.