- Folk flest bor i Oslo

- Dette var pussig. Vi plukker jo bare gjestene våre fra Dagbladets spalter, sier Fredrik Skavlan etter å ha studert Dagbladets oversikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Men alvorlig talt, så har jeg dessverre ikke hatt tid til å finregne på dette selv, så det er finfint at dere prioriterer det.

Skavlan stusser over kriteriene som er lagt til grunn for lista:

- Jeg synes det er rart at dere utelater alle utenlandske gjester, men det er vel for å få opp Oslo- og omegnprosenten? Som jeg for øvrig tipper er omtrent lik som i alle andre medier basert i hovedstaden. For øvrig er det vel i Oslo-regionen det bor flest folk - men det er kanskje irrelevant? spør Fredrik Skavlan.

- Hvordan ser osloprosenten ut i kveldens sending?

- Den er vel altfor høy som vanlig, sier Skavlan lakonisk.

Og det har han helt rett i:

Stortingsrepresentant Jon Lilletun er bosatt i Oslo. Tarmekspert Bodil Hammerstad Selbekk er bosatt i Oslo. Black Debath skal være bosatt i Oslo. Teaterregissør Toril Wexelsen Goksøyr er bosatt i Oslo. Den eneste som er bosatt utenfor, er sistnevntes søster - skuespiller med Downs syndrom, Marte Wexelsen Goksøyr. Hun er bosatt i Nittedal, like utenfor Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer