- Folk går fra PlayStation til Xbox 360

Selvsikker Microsoft-topp.

- Folk går fra PlayStation til Xbox 360
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Produktsjef for Xbox 360, Aaron Greenberg, hevder at Sonys PlayStation 3 taper stort om dagen. Pris skal være nøkkelen til at Xbox 360 ifølge Microsoft gjør det langt skarpere om dagen.

- Du kan ikke undervurdere at Xbox 360 går for halve prisen av en PlayStation 3 i en tid der kundene er bevisste med å få alt de kan for pengene sine, sier Greenberg til Gamasutra.

Februartallene fra NDP viser at det ble solgt 391 000 Xbox 360-konsoller i den aktuelle måneden i USA, og 276 000 PS3-maskiner. Wii er den store vinneren, med 753 000 solgte.

- PS3 gikk ned med to prosent i februar selv om man ga ut Killzone 2. Xbox 360 fortsetter oppgangen, mens PS3 faller tilbake. Vi får en stadig større markedsandel, sier produktsjefen.

Greenberg legger vekt på at 360 stjeler kunder fra Sony:

- Våre undersøkelser viser at store deler av salget kommer fra PS2-eiere som velger Xbox 360 som sin nestegenerasjonsmaskin. Vi får mennesker over fra Playstation-merkevaren til Xbox-merkevaren.

Det pekes også på at tradisjonelle PlayStation-serier, som «Grand Theft Auto» og «Resident Evil», har funnet veien til 360. Samt at «Final Fantasy XIII» kommer på konsollen i fremtiden.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no.

- Folk går fra PlayStation til Xbox 360

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer