- Folk glaner på meg, men de sier ikke «hei»

Rosablogger Sophie Elise Isachsen (19) var utbrent - og sykmeldt.

NETTOPP FRISKMELDT: Da rosablogger Sophie Elise Isachsen fortalte at hun var sykemeldt og utbrent, fikk hun veldig mange negative og ondskapsfulle kommentarer. I høst skal hun lære å slappe av og stresse mindre, forteller hun i intervjuet med Dagbladet. Foto: ANITA ARNTZEN
NETTOPP FRISKMELDT: Da rosablogger Sophie Elise Isachsen fortalte at hun var sykemeldt og utbrent, fikk hun veldig mange negative og ondskapsfulle kommentarer. I høst skal hun lære å slappe av og stresse mindre, forteller hun i intervjuet med Dagbladet. Foto: ANITA ARNTZEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Folk glaner på meg, men de sier ikke «hei». Jeg får ingen oppmerksomhet av gutter i Oslo. Så jeg er vel enten stygg eller teit, slenger Sophie Elise Isachsen, den kjente rosabloggeren fra Harstad, ut. 

- Men noen kommer vel bort til deg? 

- De som kommer bort, er bare irriterende. Og fulle. Det er veldig mange som skal ta bilder til søstera si, fetteren eller fadderbarnet - aldri til dem selv. Uff, nå høres jeg slem ut, nå blir det i hvert fall ingen dating.  

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer