- Folk vil bli slått i bakken av «Battlefield 3»

Har vært utviklet i tre år.

- VIL SLÅ FOLK I BAKKEN: «Battlefield 3» har vært under utvikling i tre år allerede, og de som har sett spillet skryter. Ennå er ikke spillet offisielt annonsert, og dermed er det ingen bilder tilgjengelig fra det - så her er et bilde fra neste ukes «Battlefield: Bad Company 2» i stedet. Foto: DICE/EA
- VIL SLÅ FOLK I BAKKEN: «Battlefield 3» har vært under utvikling i tre år allerede, og de som har sett spillet skryter. Ennå er ikke spillet offisielt annonsert, og dermed er det ingen bilder tilgjengelig fra det - så her er et bilde fra neste ukes «Battlefield: Bad Company 2» i stedet. Foto: DICE/EAVis mer

|||Den svenske krigsspillserien «Battlefield» har gjort stor suksess gjennom en lang rekke spill i forskjellige former.

Nå viser det seg at stockholmsbaserte DICE, som for noen år siden ble kjøpt opp av Electronic Arts, har jobbet med «Battlefield 3» de siste tre årene, skriver VG247.

Spillet, som ble først omtalt i fjor sommer, har vært snakket svært lite om. Men nå tar tidligere DICE-toppsjef Fredrik Liliegren, som også ledet selskapets kanadiske avdeling, bladet bittelitt fra munnen.

- Jeg vet hva de snakker om når det kommer til pc-versjonen av neste «Battlefield», og de har ikke snakket om dette, selv etter tre år. Så jeg kan ikke snakke om det, fordi jeg har signert en taushetsavtale, sier Liliegren.

Men litt kan han likevel si om spillet, som han tror vil gjøre inntrykk til tross for at «Modern Warfare» har dominert flerspillerscenen de siste årene.

- Når det kommer til pc-versjonen av «Battlefield 3», tror jeg absolutt alle som spiller det vil bli slått i bakken. Jeg kan ikke si hva det er, men det vil altså slå folk i bakken ... fordi det nettopp ikke er «Modern Warfare 2», det er ikke den type opplevelse, sier Liliegren.

Selv om spillet har vært under utvikling i tre år, kan det ta sin tid før spillet blir lansert - det er til og med ikke offisielt kunngjort av verken DICE eller EA. Trøsten for «Battlefield»-fans kan likevel være at «Battlefield: Bad Company 2» slippes neste uke.