Du leser nå Dagbladet Pluss

Folkeavstemning

Beklager, Idol-Tone. Det norske folk vil heller ha Rita Eriksen (43).

HUN MØRKE: Rita Eriksen har solgt nærmere 200 000 plater i Norge. Er det ikke litt rart at ikke flere vet hvem hun er?
HUN MØRKE: Rita Eriksen har solgt nærmere 200 000 plater i Norge. Er det ikke litt rart at ikke flere vet hvem hun er?Vis mer

||| Den lekende tunga i munnvika var ikke nok. På VG-lista må Idol-Tone se seg slått av en motvillig snekker og ei syngende småbarnsmor.

— Jeg hadde jo håpet plata «De aller beste» skulle selge. Men at den gikk rett til førsteplass, og ble der i tre uker, hadde jeg aldri forventet.

Artisten Rita Eriksen har akkurat stått opp. Det ble seint i går. Enda en konsert er overstått. Broren Frank Eriksen ligger utslått på gjesteværelset. Om få timer letter et nytt fly på vei til publikum et annet sted i landet.

— Hvorfor er du så overrasket?

— Jeg vet hvor tøff bransjen er. Det er mange om beinet. Og helt ærlig — hvorfor skulle jeg tro at ei samleplate med det jeg og Frank gjorde på nittitallet skal gjøre det bra på VG-lista? Det går jo nesten ikke an.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.