DEBATT

Folket på Nordmøre blir syke av alt sykehusrotet

Det henger ikke på greip å plassere sykehuset i Molde.

Helse- og omsorgsminister, Bent Høie (H), er ute i hardt vær igjen, men ikke like hardt som det været Nordmøringene nå må gjennom for å komme seg til sykehuset, mener kommentarforfatteren. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
Helse- og omsorgsminister, Bent Høie (H), er ute i hardt vær igjen, men ikke like hardt som det været Nordmøringene nå må gjennom for å komme seg til sykehuset, mener kommentarforfatteren. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Ja, det er litt av et ord de gav! Høyre lovet Molde et nytt sykehus dersom de kom i regjering for en del år siden, og akkurat det løftet må de holde nå. Koste hva det koste vil.

Men det er én ting de ikke har fått med seg, det er at sykehusstrukturen på Nordmøre og Romsdal har endret seg etter lovnaden. Vi på Nordmøre hadde også et sykehus den gangen. Men de var litt for stormannsgale og begynte å ødelegge vårt sykehus for å kunne bygge dette drømmeslottet av et sykehus. Kanskje regjeringen ikke har fått med seg det ?

De har ødelagt for seg selv, det er ikke bestandig lurt og være for "grålete". Det er ikke noe annet vi Nordmøringer heller har villet enn og få ha vårt sykehus i fred. Og det trodde vi at vi skulle få, da vi sa oss enige i at Molde kunne bygge seg nytt sykehus. Men " jommen sa vi smør".

Ikke henger det på greip heller, med et sykehus der befolkningen får 50 min til et sykehus mot den andre befolkningen på kysten av Nordmøre som får opptil 3 timer i all slags vær! Over både sjø og fjell. Se på yr.no du ordfører Golmen i Aure, og be Høye utover når det stormer som verst. Dette er rett og slett tragisk!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer