Folket vil ha Stoltenberg

«Motstanden mot Frp umuliggjør et samarbeid på høyresiden. Imens er Jens Stoltenberg minst mulig kontroversiell og mest mulig politisk korrekt, så gjør han ikke noe galt. For høyresiden er valget allerede tapt. Vi får håpe at noen tar tak i den useriøse og barnslige kulturen i Høyre, slik at borgerlig samarbeid blir mulig i 2013. JB

«Inntil Frp lærer seg kunsten å samarbeide, og ikke bare bli samarbeidet med, vil de ikke være i nærheten av å oppnå regjeringsmakt. Kanskje ikke engang i 2013, om de ikke lærer å omtale andre partier med annet enn forakt. Men det jo mulig at det er taktikken, så slipper de å ta ansvar og bli utsatt for «regjeringsslitasje» med etterfølgende synkende oppslutning.

Skuggir

«Høyre og Frp har vidt forskjellig politikk. Hva er vitsen med å tvinge to slike partier til å samarbeide? Frp ligger ideologisk nærmere SV enn Høyre.

fa

«Statsministeren har et alvorlig forklaringsproblem. Mennesker med god utdanning og inntekt rundt 300 000 har ikke råd til å kjøpe seg en beskjeden, liten leilighet eller et beskjedent hus.

Hvordan og hvorfor har Ap latt dette utvikle seg?

Etterspurt arbeidskraft«Det eneste positive Frp har bidratt med, er å sette fokus på islamiseringen av landet. Ellers vil de jo overdra olje- og vannkraftressursene til utenlandske kapitalister. Fint at det holder dem vekk fra enhver form for styring, flertallet av befolkningen er da heldigvis ikke idioter.

Rune