NY RADIO: - Kona ville gjerne ha en radio på kjøkkenet hjemme, sier Nils Borge, som var på Elkjøp Megastore på Ullevål i Oslo nettopp for å kjøpe radio. I en spørreundersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av Dagbladet, svarer 56 prosent at de er misfornøyd med omleggingen til DAB. 31 prosent sier de er fornøyd, og 12 prosent svarer «vet ikke». Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
NY RADIO: - Kona ville gjerne ha en radio på kjøkkenet hjemme, sier Nils Borge, som var på Elkjøp Megastore på Ullevål i Oslo nettopp for å kjøpe radio. I en spørreundersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av Dagbladet, svarer 56 prosent at de er misfornøyd med omleggingen til DAB. 31 prosent sier de er fornøyd, og 12 prosent svarer «vet ikke». Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Folkets knusende dom: En av to er misfornøyd med DAB

I en ny undersøkelse sier 56 prosent at de er misfornøyd med DAB-omleggingen. I dag forsvinner de nasjonale kanalene fra FM.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I dag slukkes de siste FM-senderne til de nasjonale radiokanalene, og fra nå av kan du bare høre dem digitalt. Det er det ikke alle som er like fornøyd med. I en spørreundersøkelse Ipsos har gjennomført på vegne av Dagbladet, svarer 56 prosent at de er misfornøyd med omleggingen til DAB. 31 prosent svarer at de er fornøyd, mens 12 prosent svarer «vet ikke».

Dermed er det liten forskjell i folks DAB-meninger, siden Ipsos gjennomførte samme undersøkelse i sommer. Da svarte 60 prosent at de var misfornøyd med DAB-omleggingen. Kun 24 prosent svarte at de var fornøyd, mens 16 prosent svarte «vet ikke».

På Elkjøp på UIlavål i Oslo treffer Dagbladet Nils Borge, som er ute for å kjøpe en DAB-radio til å ha på kjøkkenet hjemme. Så langt har han gode erfaringer med DAB, men han har stor forståelse for at det knytter seg misnøye til slukkingen av FM-radioen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn