Folkhemsprinsessan

HVEM: Tina Nordström. HVOR: Oslo. SAK: Sveriges nye tv-yndling snakker rolig og behersket helt fram til fotografen tar fram kameraet. Da tar hun helt av. Slik har hun sjarmert 1,4 millioner svensker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se, nå tror folk at jeg er helt ko-ko, ler Tina Nordström.

Den blide jenta med den særpregede skånske dialekten smiler fra øre til øre. Danser rundt fotografen og spiser bagel. Hun er på PR-tur til Norge for å promotere sin nye bok. Da får man ikke mer moro enn man lager selv.

- Det har blitt mye støy hjemme i Sverige. Hverdagen er blitt snudd opp ned. Jeg er en person folk kjenner igjen. En som mange vil snakke med, sier Tina.

Nettopp det at hun svarer, har gjort Tina populær. Folkhemsprinsessan kaller svenskene henne. Ei jordnær jente, med begge beina plantet på bakken, mener nabofolket.

- Jeg klarer i hvert fall ikke å avvise folk. Jeg liker å snakke med dem. Folk har bare sett meg på tv, men de snakker til meg som om de kjenner meg. Da må jo jeg svare, sier hun.

Tidlig debut: Tina startet tidlig. Som åtteåring serverte hun julekaffe hos foreldrene på Ramlösa Wärdshus i Helsingborg. Hun fikk så mye driks fra gjestene at hun kunne leve på det fram til påske. Men krolivet var ikke bare moro. Tina sprang heller over til bestemor når hun skulle spise middag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer