Følte kraften i komi-kornsirkel

Gro-Helen Tørum fikk sitt livs opplevelse i en kornsirkel laget av britisk komiker.

PROFILERT TVNORGE-MEDIUM: Gro-Helen Tørum jobber blant annet i programmet Den Andre Siden, hvor hun utforsker uforklarlige fenomener. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PROFILERT TVNORGE-MEDIUM: Gro-Helen Tørum jobber blant annet i programmet Den Andre Siden, hvor hun utforsker uforklarlige fenomener. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Denne uka gikk TVNorges medium Gro-Helen Tørum ut med sin støtte til prinsesse Märtha Louise, de sier begge de har evnen til å samtale med de døde. Tørum selv lever av evnen sin, hun tar betalt av pårørende som bruker henne til å snakke med sine avdøde.

- Jeg sier ikke at jeg har sannheten. Det kan hende jeg lever på en stor løgn. Men det gjør meg glad, og vi må ikke ta livet så fryktelig alvorlig, sa Tørum.

Fikk sterke følelser Siden har et klipp med Tørum i en kornsirkel rast rundt på sosiale medier.

Klippet fra TVNorges søsterkandal Fem fra programmet Den andre siden viser Tørums (lenken til klippet virker ikke lenger hos nettsidene men finnes på You Tube) besøk i en kornsirkel i Wiltshire i England. I klippet forteller hun at besøket forandret livet hennes. Hun opplever blant annet sterke energier inne i sirkelen.

- Disse kornsirklene gjør noen med en, virkelig. Dette er overveldende, det er bortenfor ord, sier Tørum i programmet, før hun tar med seg steiner og planter fra kornsirkelen hjem, og sier at i løpet av de neste dagene vil livet hennes forandre seg «veldig, veldig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer