Fonda gir seg aldri

Peter Fonda er tilbake på norske kinoer, denne gang i filmen krimfilmen The Limey. Og selv i en aldri av 60 år tar han det ikke mye med ro.

Peter Fonda ble en legende etter at han var med å lage Easy Rider, og han har ikke hvilt mye på laubærene siden dengang. Nesten hvert eneste år kommer han med nye prosjekter enten det er på tv eller kino. Hvordan han orker det kan være en gåte for mange, men Fonda har en inspirasjon.

Tar etter faren

Faren til Peter, Henry Fonda var også en kjent skuespiller. Og det er nettopp faren til Peter som har inspirert han til å jobbe så hardt.

- Faren min tok alle jobber han kunne få, han brydde seg ikke så mye om hva det var. Han var nemlig overbevist om at telefonen en dag ville slutte å ringe og at han ville bli arbeidsløs, sa Fonda nylig i et intervju.

Peter innrømmer at han har arvet litt av den samme mentalitetet fra sin far. Men uansett, om han ikke skulle få en rolle lenger, så behøver han neppe å bekymre seg om pensjonen. Peter Fonda har nemlig lagt seg opp en god slump penger som kan være godt å ha den dagen telefonen virkelig slutter å ringe.

Men det er nok fortsatt mange år til.