«For anmassende» for «Nytt på nytt»

Trøndere kan oppleve Are og Odin på scenen med juleshow de neste dagene. Men NRKs «Nytt på nytt» får de ikke være med i.

«De har så anmassende stemmer. Hadde ikke holdt ut et helt program. Sorry,» svarte Jon Almaas da han under dagbladet.nos nettmøte i går ble spurt om ikke Are og Odin snart kan være gjester i «Nytt på nytt».

På direkten i Petre fikk han kontant svar fra Are og Odin:

- Ekkelt og trist at han plukker ut en svakhet med oss og framhever den, sier de to «halvfeite, skrålende trøndere», som de to spøkefuglene er beskrevet som.

Overfor Petre-lyttende dagbladet.no-lesere, måtte Almaas stå til rette:

«Klart de skal få være med. Så ofte de vil,» fortsatte tv-underholderen da han ble møtt med kritikk.

Det tror ikke Are og Odin på.

- Han mener det nok ikke. Men det spiller ingen rolle for oss, kommenterer Odin, alias Klaus Joacim Sonstad.

I kveld har Are og Odins juleshow premiere i Trondheim. Fem forestillinger i løpet av tre dager skal sette både Are Sende Osen, Sonstad og fansen i den rette stemningen.

- Vi får møte lytterne våre og det er veldig artig. Det blir en organisk, veldig fin greie, orkestrert av musikeren Åsmund Flaten. Han er en utrolig viktig brikke i dette, sier Sonstad, før han siterer parhesten Are, som har dette julebudskapet:

- Det blir fred i Midtøsten, hvis alle begynner å onanere.

PÅ SCENEN: - Saua er mer enn en haug med ull, påpeker radioparet Are (Are Sende Olsen) og Odin (Klaus Joacim Sonstad), som også i år byr på juleshow på Blue Garden i Trondheim.