Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

For den actionsultne

Her er spillene for deg som ikke får nok action i hverdagen.Se oversikten over de andre spillene her!

«Doom 3»

For: PC

Alder: 18+

Prod: id Software /Activision

Du spiller en elitesoldat som er på Mars idet helvete bryter løs - bokstavelig talt. Væpnet til tennene må du bekjempe demoner og zombier, gjerne i stummende mørke. Fantastisk grafikk og musikk, og like spennende som det er skremmende.

«Star Wars: Battlefront»

For:PC, Xbox, PlayStation 2

Alder:12+

Prod: Pandemic/LucasArts

Det er mange «Star Wars»-fans der ute, og nå har de mulighet til å møte hverandre i klassiske slagscener fra filmene. Dette skytespillet er bygd opp for at man skal kunne spille på nett, og du trer ikke inn i rollen som Darth Vader eller Luke Skywalker - men må kjempe som en vanlig fotsoldat. Et intenst og oppslukende spill!

«Def Jam: Fight for New York»

For: PS 2, Xbox, GameCube

Prod: EA Games

Alder: 18+

Dette er hiphopernes førstevalg blant slåssespillene. De mest kjente hiphop-artistene er samlet på ett brett, og det er din jobb å nedkjempe dem én etter én. Det går til tider svært brutalt for seg i ringen ettersom du får tilgang til flasker og planker. Selvfølgelig står musikken i stil med spillet, og opplevelsen er komplett.

«Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay»

For: Xbox

Alder: 16+

Prod: Starbreeze / Vivendi

Basert på den langt verre filmen, spiller actionhelt Vin Diesel hovedrollen i dette svenske spillet. Du spiller som Riddick, en mørk mann med svært spesielle egenskaper - blant dem at du kan se i mørket. Historien er fascinerende, spillbarheten ditto - og grafikken er noe av det peneste vi har sett på Xbox. Et godt kjøp!

«Second Sight»

For: PS 2, Xbox, GameCube

Alder: 16+

Prod: Free Radical/Codemasters

Ettersom du mest sannsynlig ikke har parapsykologiske krefter i virkeligheten, får du her sjansen til å oppleve hvordan det er å være spesiell . Du må du bruke alle kreftene du er blitt tildelt på mystisk vis - det betyr at du ved hjelp av tankene kan flytte på ting, overta andres kroppe, gjøre deg usynlig, og mer til. Et friskt pust i snikesjangeren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media