For den eventyrlystne

Her er spillene du bør sjekke ut om du vil drømme deg bort.Se oversikten over de andre spillene her!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Fable»

For: Xbox

Alder: 16+

Prod: Big Blue Box / Microsoft

«Fable» var kanskje ikke slik vi hadde håpet, men det betyr ikke at spillet er dårlig. Alle valgene du gjør i dette spillet har en konsekvens - går du inn for å være ond i dine handlinger, vil figuren din etter hvert lyse ondskap, og folk vil frykte deg. Er du en snill fyr vil du derimot bli mottatt som en helt. God underholdning, men neppe noe for hardbarka rollespillentusiaster.

«Star Ocean: Till the End of Time»

For: PlayStation 2

Alder: 12+

Prod: Square Enix

For tilhengere av japanske rollespill er dette verdt å sjekke ut. Sjangeren tro er det ikke lagt lokk på ambisjonene om en offensiv historiefortelling, og her får du så det holder. Det er ikke langt mellom slåsskamper, animefigurer og filmsekvenser. Anbefales for «Final Fantasy»-fans, og for de med sans for japanske rariteter.

«Final Fantasy XI»

For: PC

Alder: 12+

Prod: Square Enix

«Final Fantasy XI» har gått sin seiersgang på PlayStation 2 over store deler av verden, men ettersom Sony valgte å ikke selge den påkrevde harddisken til spillmaskinen i Europa, er spillet bare tilgjengelig på PC her. Det til side, her kan du tre inn i «Final Fantasy»-verdenen, og spille mot andre over Internett der du kan utforske over hundre områder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer