Motstandsbevegelsen

For den nye generasjonen i norsk høyreekstremisme er publisitet minst like viktig som vold

Den norske motstandsbevegelsen er en gren av en nordisk organisasjon som bekjemper jødemakt og «homolobby» og drømmer om en ny Kalmar-union.

ALT ER GALT: Her en skjermdump fra det svenske nettstedet til Mostandsbeveglsen som i følge 
dem viser jødenes ansvar for innvandring, homolobby, multikulturalisme og alt annet som er galt i dagens samfunn. Foto: Skjermdump
ALT ER GALT: Her en skjermdump fra det svenske nettstedet til Mostandsbeveglsen som i følge dem viser jødenes ansvar for innvandring, homolobby, multikulturalisme og alt annet som er galt i dagens samfunn. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Den norske Motstandsbevegelsen har begynt å gjøre seg bemerket det siste året. Flere ganger har det blitt observert klistremerker og bannere rundt omkring i landet, og i slutten av august aksjonerte medlemmer mot den planlagte prideuken i Kristiansand.

Den norske greina har foreløpig begrenset seg til slike mer eller mindre vellykkede PR-stunt. Samtidig er den en del av en nordisk bevegelse som har tatt liv i Sverige og Finland, seinest denne måneden da en ung mann døde av skader han fikk under en demonstrasjon i Helsinki.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer