For en Guy!

BERGEN (Dagbladet): Ole Blues ble avsluttet i går, med 15000 solgte billetter på sju dager, en omsetning på seks millioner kroner og et budsjett i balanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Bergen Music Fest, som den egentlig heter, valgte bort de store trekkplastrene og la seg på en klubbprofil i år - med om lag 50 artister innenfor musikalske sjangrer fra flamenco til blues, via gospel, soul, folkrock, viser, hip hop, pop og sørstatsboogie med store doser humor.

En av artistene Ole Blues allerede har bedt om å komme tilbake neste år er Guy Forsyth (32). Austin-musikerens oppvisning ble et høydepunkt den nest siste Ole Blues-kvelden - for øvrig en sann prøvelse for en som vil ha med seg alt. Det måtte bli en del slalåm mellom klubbene og viktige veivalg.

«Den Stundesløse» var det umulig å forlate før en god stund etter at roen hadde senket seg og Forsyth hadde fått forsynt alle som strømmet til med ønske om cd-er og signaturer. Han leverte et show så intenst at folk måpte av beundring, toppet med to morsomme ekstranumre - «Thibodoux Furlough» og «Over the Rainbow» på sag og bue.

Han startet showet som gitarist, og briljerte stort enten han spilte rå gitarblues eller tok små sidespor i retning country eller karibisk. Dessuten har han en fantastisk stemme som enkelt fyller en liten klubb uten elektrisk hjelp. Forsyth utnyttet sine evner som skuespiller da han bega seg ut blant publikum og sang uten mikrofon - og bestilte en bourbon i baren - før han vendte tilbake til scenen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer