For en Indiana Jones-bonus!

Gjett hva som følger med det kommende Wii-spillet?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Spillselskapet LucasArts jobber nå med et nytt Indiana Jones-spill til Wii. Spillet skal hete «Staff of Kings», er et rent actionspill som ifølge Eurogamer kommer til PlayStation 2, Wii, Nintendo DS og PSP.

Den meste interessante av disse versjonene er uten tvil Wii-versjonen. Og det er ikke bare fordi du der kan veive Wii-kontrolleren for å slåss eller svinge pisken.

Nei, det som får mange (inkludert undertegnede) til å sperre opp øynene og tvinne tommeltottene i påvente av lanseringen som ikke kan komme fort nok, er bonusmaterialet.

I spillet kan du nemlig låse opp hele det klassiske pek-og-klikk-spillet «Indiana Jones and the Fate of Atlantis», et av de aller beste eventyrspillene LucasArts ga ut under sin gullperiode på 90-tallet.Spillet, der vi følger Indy og Sophia Hapgoods jakt på sagnomsuste Atlantis, føyer seg inn i rekken av klassiske spilltitler som passer perfekt på Nintendos nye Wii- og DS-maskiner, takket være den relativt enkle styringsformen. På tross av dette er det knapt mulig å spille spillene på lovlig vis på maskinene, som gjerne krever modifikasjon og bruk av ScummVM-programvaren.At LucasArts nå har tilrettelagt «Fate of Atlantis» til Wii, kan muligens bety at vi i framtiden også vil kunne gjenoppdage andre klassikere på konsollen, ettersom mange av spillene benytter seg av samme programmeringsspråk. Det er uansett lov å håpe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer