Konsertanmeldelse: Ozzy Osbourne på Tons of Rock

For en Ozzyfest!

Ozzy Osbourne tar avskjed med publikum - men truer med å komme tilbake.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: HALDEN (Dagbladet): Jeg kan rapportere at Ozzy Osbourne (69) er i bedre form enn på lenge under sitt andre forsøk på en avskjedsturné. «No More Tours II» er navnet på turneen som har tatt The Prince of Darkness til Tons of Rock Festival på Fredriksten festning i Halden - to år etter at Black Sabbath var innom samme sted på sin avskjedsturné.

«One more song»

Men vi tror ikke på ham. Noe av det siste han sier før han oppfordrer publikum til å være gærne og rope «one more song», så han kan gjøre to til, er at han har kost seg. «Kan vi få komme tilbake og gjøre det samme igjen?», spør han. Så mye for avskjeden!

«Are you ready to go crazy?» spør Ozzy etter at han har nærmet seg mikrofonen som et rovdyr som har fått ferten av et bytte.

Den mest gærne av alle er Ozzy sjøl, som har overlevd fem tiår med rus og galskap på veien. Det kunne gått riktig ille, dette, men istedet blir det en fest med rock på sitt reineste og mest møkkete på samme tid. Ozzy synger ikke reint hele tida, men stemmen holder seg overraskende bra. Det er ingen fallert stjerne som står på scenen, men en oppegående og skjerpa evig rocker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer