- For et kick!

Ingenting stopper M2M. Etter mye teknisk trøbbel var det full tenning under livedebuten i Disneyworld. - Som å komme inn i en ny verden, strålte Marit og Marion.

ORLANDO (Dagbladet):

Til nå har amerikanske Atlantic Records investert 15 millioner kroner i M2Ms debutalbum. Natt til søndag norsk tid tok eventyret en ny vending:

Med stearinlys på podiet, jublende småjenter foran scenen og Epcot-kula som kulisse, entret venninnene fra Lørenskog en ordentlig konsertscene for aller første gang.

De måtte slite, men overvant problemene og totalitære Disney-tendenser med tæl og entusiasme.

Etterpå ble de omfavnet av nye fans. Og Marit, hun boblet over av gode vibrasjoner.

- Det var et skikkelig kick! Alt var avhengig av oss. Og vi klarte det!

Lørdagens konsert var preget av skjønnhetsfeil, akkurat som prøvene fredag var. Men bare Disney fikk det som de ville, spilte ikke det så stor rolle.

Som Marits venninne Frida Løvland uttrykte det:

- Jentene er jo skikkelig flinke. Men en del av dem som har jobbet for dem her borte, har rotet det til.

Påän igjen

For fra Disney Channels side var det ikke snakk om å la M2M få gjennomføre sin konsert fra a til å. Etter å ha spilt tre låter, ble de bedt om å ta de to første om igjen. Årsak: Feedback.

Midt i sin akustiske versjon av «Girl In Your Dreams» kom Disney Channels prosjektansvarlige trampende inn på scenen med beskjed om at den må tas fra starten av igjen. Årsak: En kameramann var synlig i Disney Channels tv-bilder. Fy, fy!

Smørblid

M2Ms opptreden i Disneyworld handlet om en velregissert tv-show, ikke om en konsert i vanlig forstand.

- Vi trodde vi skulle få et helt liveshow, men vi fikk et tv-show, kommenterte mor Inger Marie Larsen.

Også hiten «Don't Say You Love Me» måtte tas om igjen for at Disney skulle bli fornøyd. Og helt til slutt: «Girl In Your Dreams» en tredje gang.

Slike avbrudd og repetisjoner ville tatt livet av mer selvhøytidelige stjerner, men M2Ms verden er litt annerledes.

- Med én gang jeg kom ut på scenen, ville jeg bare spille og spille. Det var så spontant. At Disney ikke var helt fornøyd, betydde jo bare at vi fikk spille sangene våre enda flere ganger, sa Marion.

Elsker å spille

Det siste året har Marit og Marion bodd på hoteller over hele verden, flydd over Atlanteren et utall ganger, jobbet med et knippe av de mest suksessfulle folka i popverdenen, gjort hundrevis av intervjuer og solgt 700 000 singler i USA.

Men Marit er ikke i tvil om hva hun liker best.

- Det beste er å spille. Det høres kanskje teit ut, men da jeg kom inn på scenen nå i kveld - med fullt band, lysrigg og publikum som jublet - var det som å komme inn i en ny verden.

Pop-babes

Lørdagens debut viste at M2M kan å te seg som ekte popstjerner: Marion den flagrende popstjernebaben, Marit den fokuserte musikertypen.

- Denne sanger handler om en venninne som tok kjæresten min. Man bør ikke gjøre sånt mot venner, sa Marion og introduserte «Don't Mess With Love»:

Etter endt opptreden stiller et snaut hundretalls unger og ungdommer seg i kø for å få autografer og klemmer.

- This is crazy, melder Marit etter å ha blitt knipset og klemt x antall ganger.

Når M2Ms album «Shades of Purple» kommer ut i USA den 7. mars, er det forhåpentligvis en del av smågutta med autograf som styrter til nærmeste platebutikk. Det håper i alle fall plateselskapet, som forventer full valuta for sin millioninvestering i jentene fra Lørenskog.

BIG DISNEY-APPLE: Ved foten av Disneyland-merket Epcot gjorde norske M2M sin konsertdebut. - Det er det å spille jeg er fristet av nå, uttalte den ene halvdelen av M2M, Marit Larsen, etter lørdagens konsert.